Pantofle Ortorex™ s Masážní Spodní Částí

Original price was: Kč1390.Current price is: Kč695.

Sleva!

Pantofle Ortorex™ s Masážní Spodní Částí

Original price was: Kč1390.Current price is: Kč695.

Nezapomeňte zkontrolovat velikost v našíTabulka velikostí
Doprava zdarma pro všechny objednávky

Popis

Uvolněte se při každém kroku

Pantofle Ortorex zklidní vaše unavená chodidla během několika minut. Jejich inovativní design promění obyčejnou procházku v relaxační zážitek. Obujte si je a stres z celého dne se rozplyne!

Flexibilní
Tyto pantofle budou následovat každý váš krok a poskytnou vám vynikající pohodlí. Snadno se ohýbají a kroutí, čímž zajišťují neomezený pohyb.
Odolné
Pantofle Ortorex jsou vyrobeny z pevných materiálů a vydrží každodenní opotřebení. V průběhu času zůstanou v dobrém stavu.
Lehké
V našich pantoflích se budete cítit jako při chůzi po vzduchu. Jejich lehká konstrukce zabraňuje únavě nohou, což vám umožní nosit je delší dobu.
Masáž nohou

Tyto pantofle jsou navrženy s texturovanou spodní částí, která stimuluje svaly vašich chodidel. Pomáhají zlepšovat krevní oběh a zmírňovat stres. Vychutnejte si terapeutické účinky a zažijte relaxaci jako nikdy předtím!

Tlumení nárazů

Domácí pantofle Ortorex poskytují tlumicí účinek a snižují tlak na chodidla.

Protiskluzová podrážka

Naše masážní pantofle podporují zvýšenou bezpečnost, protože jejich podrážka minimalizuje riziko pádu. Schody, dlažba nebo dřevěná podlaha - můžete chodit bez obav po jakémkoli povrchu.

Průvodce velikostí
  • Chcete-li změřit své nohy pro obuv:
  • 1. Postavte se bosou nohou s patou opřenou o zeď.
  • 2. Položte pravítko na podlahu rovnoběžně s chodidlem a konec pravítka opřete o zeď.
  • 3. Zjistěte délku od zdi ke konci vašeho nejdelšího palce u nohy.
SizeUSUKEUFoot length
cminch
36-375.5437239.06
38-396.5538249.44
40-4186.540259.84
42-4397.541.52610.23
44-45108.542.52710.63
4.75
95%
respondentů by tuto službu doporučilo svým přátelům

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. B****y (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Mám široká chodidla s vbočenými palci a pracuji na nohou. Když přijdu z práce domů, raději přezouvám do těchto akupresurních pantoflí než do běžných plochých pantoflí. Jsou pružné, stabilní a velmi uvolňující. Všem bych je vřele doporučila.

  2. M****e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto pantofle mám opravdu ráda a nosím je jako vnitřní domácí obuv. Jediná moje výtka je, že podrážka zachytává nečistoty jako magnet. Ale dají se snadno vyprat a pověsit na sucho. Přesto se za ty peníze vyplatí.

  3. L*a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto pantofle jsem pořídila pro dědečka, který má artritidu. Radost na jeho tváři, když si je nazouvá, je k nezaplacení. Masážní funkce je perfektní pro jeho bolavé nohy. Je to fantastický nákup!

  4. J**n (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Nemůžu uvěřit, že jsem bez nich žila tak dlouho! Tyto bačkůrky jsou velmi pohodlné. Nemůžu se vrátit k používání běžných pantoflí poté, co mi při každém kroku masírují chodidla. 10/10!

  5. E****n (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Skvělé pantofle. Měkké a lehké, ale snadno se nosí. Poskytují určitý masážní efekt, ale ne moc, aby to bolelo. Přesně odpovídají velikosti.

  6. T****r (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto pantofle mám opravdu ráda. Gumové nopky jsou na chodidle při chůzi nebo stání úžasné. Snadno se v nich chodí, protože nejsou příliš křehké, aby způsobovaly chybné kroky. Velmi pohodlné, díky!

  7. S**e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto masážní pantofle jsem si koupila ze zvědavosti a byla to skvělá volba. Masážní spodek je jako mini lázně na nohy. Naprosto skvělé pantofle! Doporučuji.

  8. A****y (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto pantofle jsou pro mé namáhané nohy jako ráj. Jsou pohodlné a masážní funkce účinně uvolňuje napětí nohou. Jejich nošení po domě je prospěšné po dlouhých dnech v práci. Vřele doporučuji!

  9. J***s (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Koupila jsem je impulzivně a ukázalo se, že to byl nejlepší impulzivní nákup! Líbí se mi, jak masážní funkce nabízí nohám při chůzi uklidňující účinek. Skvělý vynález!

  10. S***a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto masážní pantofle jsou opravdu příjemné a nosím je každý den. Ze začátku mi připadaly na nohou tvrdé a mohla jsem je nosit jen s ponožkami, ale postupem času jsou měkčí a pohodlnější.