Počítačové Brýle Blokující UV Modré Světlo

Original price was: Kč555.Current price is: Kč370.

Sleva!

Počítačové Brýle Blokující UV Modré Světlo

Original price was: Kč555.Current price is: Kč370.

Doprava zdarma pro všechny objednávky

Popis

Používejte elektroniku bez námahy a užívejte si digitální čas!

Počítačové brýle ORTOREX™ UV blokující modré světlo poskytují celodenní ochranu před škodlivým světlem, kterému jsme všichni vystaveni během našeho každodenního života. Jsou perfektní pro každodenní použití a nabízejí nejlepší péči o vaše oči, jak uvnitř (ochrana modrého světla) i venku (ochrana proti UV záření).

Naše brýle s blokováním modrého světla jsou vybaveny profesionálními antimodrými čočkami, které filtrují škodlivé UV (ultrafialové) a HEV světlo (modré světlo). Nachází se v každém světelném zdroji, ale koncentruje se hlavně v našich každodenních zařízeních, jako jsou telefony, počítače, tablety, televize. Nadměrné vystavování se modrému světlu způsobuje časté bolesti hlavy, unavené a suché oči, rozmazané vidění, únavu očí, zrakovou únavu a poruchy spánku. Řešení filtrování modrého světla, které se nachází v našich počítačových brýlích, vám pomůže zmírnit všechny negativní příznaky, účinně snížit únavu očí a zlepšit spánek v noci. Jejich technologie HEV-absorb odráží škodlivé modré paprsky přímo a brání jim v průchodu čočkami do vašich očí.

Design brýlí obsahuje dvě bočnice spojené s předním rámem kovovými panty, které zajišťují pevné a plynulé otevírání a zavírání. Jsou trendy a jsou v několika barvách. Počítačové brýle ORTOREX™ UV blokující modré světlo jsou dokonalé pro lidi, kteří každý den používají digitální zařízení.

KLÍČOVÉ VÝHODY:

✔️ BLOK UV A MODRÉHO SVĚTLA – Blokuje až 80 % škodlivého světla, třikrát více než standardní čočky.

✔️ SNIŽUJE ÚNAVU OČÍ – Snižuje příznaky digitálního namáhání očí, jako jsou unavené a suché oči, bolesti hlavy, zraková únava.

✔️ ZLEPŠUJE PRODUKTIVITU A SPÁNEK – Chraňte své oči během sledování obrazovky. Naše brýle vám pomohou efektivněji se soustředit na práci a zlepší váš zrakový komfort pro lepší spánek.

✔️ STYLOVÝ DESIGN – Dokonalá rovnováha mezi stylovým a praktickým pro nejlepší vzhled a pocit.

5.00
95%
respondentů by tuto službu doporučilo svým přátelům

Ratings Distribution

Reviewed by 6 customers
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. G***a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto brýle jsem si objednala, protože od poloviny března učím z domova. Nikdy jsem neseděla u počítače tolik hodin denně a všimla jsem si, že jsem dostala více migrén. Objednala jsem si tyto brýle, abych zjistila, jestli mi to pomůže. Mám je několik dní a nosím je každý den, když pracuji na počítači 8-10 hodin denně. Za dva dny, co je nosím, jsem zaznamenal úbytek migrén a opravdu mi to pomohlo, abych mohl dělat svou práci v plném rozsahu, který se ode mě očekává. Tyto brýle bych vřele doporučil každému, kdo dlouho sedí u počítače.

  2. C***r (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Miluji tyto modré brýle. Objednala jsem si 2 jiné páry (dražší), ale ty se mi nelíbily tak dobře. Obroučky na těchto brýlích jsou trochu větší, než mám na svůj obličej raději, ale jsou tak lehké a hned jsem poznala rozdíl, když jsem si je nasadila oproti těm 2 dalším párům, za které jsem zaplatila víc. Koupila bych si je znovu.

  3. V***r (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Milujte je! Super roztomilé a kvalitní! Připraven získat další pár

  4. V***a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Objednal jsem si je po několika týdnech práce z domova. Můj přítel je používal a já jsem si myslel, proč to nezkusit za tuto cenu. první den, kdy jsem je nasadil, jsem si všiml rozdílu. Ani jsem si neuvědomil, jak jsem měl namáhané oči, dokud jsem je nezačal nosit a vidím rozdíl!!! Fungují pro mě! Takže předpokládám, že budou fungovat i pro vás! Stojí za koupi!

  5. I***e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Super roztomilé brýle, těším se, až je budu moci v létě nosit! Doporučuji!

  6. E***v (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Miluji tyto rámečky! Vzor je super roztomilý a dívčí, zatímco černé rámečky jsou trochu mužnější. Skvělé pro celodenní koukání do počítače a citlivé oči. Líbí se mi, že jsou trendy a účinně pomáhají!