Ochranné Rukavice Odolné Proti Pořezání

Original price was: Kč584.Current price is: Kč292.

276 zakoupených za poslední měsíc

Sleva!

Ochranné Rukavice Odolné Proti Pořezání

Original price was: Kč584.Current price is: Kč292.

194 zakoupených za poslední měsíc

Nezapomeňte zkontrolovat velikost v našíTabulka velikostí
Doprava zdarma pro všechny objednávky

Popis

Už žádná náhodná poranění

Ochranné rukavice Ortorex vám poskytnou absolutní ochranu před pořezáním a poškrábáním. Zvýší vaši jistotu při plnění úkolů, což povede k lepšímu výkonu.

Ochranné

Naše rukavice odolné proti pořezání zachrání vaše ruce před poraněním. Jsou pevné a odolné a zaručují vysokou odolnost proti ostrým předmětům.

Natahovací

Rukavice Ortorex se vytvarují podle tvaru vaší ruky, což zvyšuje její citlivost.

Prodyšné

Materiál propouští vzduch, čímž zajišťuje, že vaše ruce budou během delšího nošení suché. Dejte sbohem zpoceným dlaním!

Průvodce velikostí
SIZELENGTH
cminch
M228.66
L249.45
XL2610.24
4.79
95%
respondentů by tuto službu doporučilo svým přátelům

Ratings Distribution

Reviewed by 20 customers
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. S***a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto rukavice chrání ruce a prsty před pořezáním při manipulaci s ostrým nářadím. Přesto je třeba dbát zvýšené opatrnosti. Nechrání před jednáním hloupě! Dávám jim 5 hvězdiček, velmi mi pomohly.

  2. P****e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Nutnost pro každého, kdo pracuje s ostrými nástroji. Odolnost proti pořezání na úrovni 5 poskytuje vynikající ochranu. S jejich střihem nemohu být spokojenější. Rukavice se také snadno udržují a udržují v čistotě. Stojí za tu cenu.

  3. K***e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Při vaření jsem se už mockrát nechtěně pořezala. Rozhodla jsem se objednat tyto rukavice a jsem překvapená! Jsou tak pohodlné a opravdu dobře fungují! Tyto rukavice do kuchyně vřele doporučuji!

  4. W****s (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Skvělé rukavice! Nabízejí vynikající ochranu, aniž by byly objemné. Prodyšné a velmi pohodlné. Dobře se perou a rychle schnou, což je velmi pohodlné! Koupím si je znovu!

  5. B***e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Rukavice jsou skvělé pro manipulaci s hrubými a ostrými materiály a předměty. Mají vynikající odolnost proti proříznutí a dobrý úchop. Pro delší nošení by však mohly být prodyšnější. Celkově jsem spokojená

  6. C****a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Odolnost proti pořezání je velmi účinná, ale rukavice mohou působit trochu tlustě pro velmi detailní práci. Jsou odolné a pohodlné. I přes tento drobný problém jsou příjemnou investicí.

  7. J***a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Rukavice dobře padnou a poskytují vynikající ochranu. Nyní mohu sekat, krájet a řezat bez obav z náhodného pořezání! Snadno se čistí, ale stejně si jich koupím víc, protože se každý den špiní jídlem.

  8. T****e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto rukavice jsou záchranou pro mé dřevařské projekty. Materiál mi dodává klid při používání nářadí. Jsou pohodlné na delší nošení. Navíc se fantasticky drží. Vřele je doporučuji!

  9. A***a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto rukavice byly skvělým doplňkem mé zahradnické výbavy! Jsou lehké a prodyšné, což je ideální pro dlouhé hodiny práce. Nabízejí vynikající odolnost proti proříznutí, což zabraňuje náhodným zraněním. Děkuji!

  10. M****a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto rukavice jsou vynikající pro mé kutilské projekty. Poskytují potřebnou ochranu při práci s ostrými nástroji. Rukavice jsou dostatečně pružné, aby umožnily detailní práci. Výrazně snížily počet drobných poranění, ke kterým jsem dříve docházel.