Univerzální Držák na Dětskou Postýlku

Original price was: Kč1002.Current price is: Kč668.

Sleva!

Univerzální Držák na Dětskou Postýlku

Original price was: Kč1002.Current price is: Kč668.

Doprava zdarma pro všechny objednávky

Popis

Nikdy neztratíte své dítě z dohledu

Držák na dětskou postýlku Ortorex posouvá sledování dítěte na vyšší úroveň. Jeho jedinečná konstrukce vám umožní umístit zařízení podle vašich preferencí bez potíží. Vysoce kvalitní materiály zaručují odolnost a spolehlivost, což vám zajistí klid na duši. Tento držák musí mít pozorní rodiče!

Vysoce kompatibilní
Náš držák se hodí k velkému množství dětských monitorů díky nastavitelné základně.
Snadné použití
Držák Ortorex nastavíte bez použití nářadí a během několika sekund.
Nastavitelný
Díky flexibilní povaze držáku můžete vždy získat ideální úhel.
Protiskluzový

Podložky na obou stranách udrží monitor na místě a zabrání jeho sklouznutí. Pomáhají snižovat riziko nehod způsobených neočekávaným pohybem.

Měkký

Držák monitoru Ortorex neodře ani nepoškrábe váš

Odolný

Jeho robustní hliníková konstrukce zajišťuje dlouhou životnost.

4.69
95%
respondentů by tuto službu doporučilo svým přátelům

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. P***a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Nápad tohoto držáku na monitor se mi moc líbil. Ohebné rameno mi dává svobodu umístit kameru přesně tam, kam chci, a zajišťuje, aby nevznikala mrtvá místa. Je neuvěřitelně stabilní. Skvělý poměr cena/výkon!

  2. W***s (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Upínací mechanismus je pevný a drží monitor pevně na místě bez jakéhokoli viklání. Instalace byla snadná. Skvěle se používá, aby bylo vidět na celou postýlku, protože moje dítě se neustále převaluje a pohybuje po celé postýlce.

  3. C****a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Dobře provedený držák na kameru. Snadno se umístí na jakoukoli zeď, polici, postýlku atd. Dělá přesně to, co je na něm napsáno. Funguje skvěle s mojí kamerou na sledování dítěte. S tímto nákupem jsem neuvěřitelně spokojená.

  4. M****n (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Jsem do tohoto výrobku zamilovaná! Je super univerzální, pohodlně se hodí na různé povrchy. Zůstává na svém místě, ať se děje cokoli. Díky němu je hlídání našeho novorozence mnohem snazší. Doporučujeme!

  5. L***n (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tento držák na chůvičku se mi moc líbí. Líbí se mi, jak snadno se používá, ale není vyroben tak, aby vydržel nějaké batole, které si s ním hraje. Ujistěte se, že je namontován dostatečně vysoko, aby byl mimo dosah dítěte.

  6. S***n (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Kameru mám připevněnou na naší záclonové tyči v dětském pokoji. Za poslední rok jsem postýlku svého dítěte i fotoaparát několikrát přemístila. Tento držák na kameru mi usnadňuje její přemisťování, aniž bych musela dělat díry do zdi! Skvělá koupě!

  7. J****a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Díky tomuto držáku na monitor je noční sledování mnohem jednodušší. Nastavitelné rameno mi umožňuje získat ideální úhel na mé dítě. Bezpečně se drží a je lehký. Rozhodně skvělý doplněk ke každé chůvičce

  8. T***e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Toto rameno je nastavitelné a nabízí neuvěřitelnou flexibilitu pro sledování z každého úhlu. Přiléhá přesně k postýlce a zůstává stabilní, aniž by klouzalo. Nastavení bylo velmi snadné. Děkuji!

  9. D****l (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Velmi se mi líbí stabilita a bezpečnost tohoto držáku na postýlku. Opravdu dobře drží na místě a perfektně podpírá naši chůvičku. Ohebné rameno je užitečné, ale někdy se obtížně nastavuje.

  10. K***s (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Líbí se nám, že je tento držák přenosný. Můžeme ho snadno přenášet z místnosti do místnosti bez jakýchkoli potíží. Úchyt je pevný a drží na postýlce. Je vyroben z odolných materiálů, což je velké plus. Tento držák vřele doporučujeme!