Dámské Ležérní Šněrovací Tenisky Prodyšné Boty

Original price was: Kč1241.Current price is: Kč827.

Sleva!

Dámské Ležérní Šněrovací Tenisky Prodyšné Boty

Original price was: Kč1241.Current price is: Kč827.

Nezapomeňte zkontrolovat velikost v našíTabulka velikostí
Doprava zdarma pro všechny objednávky

Popis

Vylepšete svůj styl, zvyšte své pohodlí

Šněrovací tenisky Ortorex jsou ideální volbou pro každodenní nošení. Jsou lehké, prodyšné a neomezují. Jejich všestrannost z nich dělá nepostradatelný doplněk vašeho šatníku. Robustní konstrukce navíc zaručuje dlouhou životnost.

Odolné
Díky vysoce kvalitním materiálům a pevnému prošití jsou tyto tenisky odolné proti roztržení a opotřebení. Svou funkčnost a vzhled si zachovají i po delší době.
Lehké
V našich teniskách ze síťoviny zapomenete, že máte něco na nohou. Nebudete unavení ani po celodenní chůzi.
Pružné
Tenisky Ortorex se přizpůsobí každému vašemu kroku a umožní vám snadný pohyb. Nebudou vaše nohy zatěžovat ani způsobovat bolest při delším nošení.
Síťovaná tkanina

Tyto tenisky podporují aktivní cirkulaci vzduchu, čímž snižují tvorbu potu. Pomohou vám udržet nohy zdravé a bez zápachu.

Silná podrážka

Naše šněrovací tenisky minimalizují zátěž vašich chodidel a kloubů. Poskytují trvalé pohodlí a zabraňují únavě při dlouhé chůzi.

Stylový design

Kauzální tenisky Ortorex budou dokonalým doplňkem vašeho šatníku. Jejich minimalistický design doplní každý outfit a vy budete vypadat moderněji a trendy.

Průvodce velikostí
  • PRO MĚŘENÍ SVÝCH NOH PRO BOTY:
  • 1. Postavte se naboso s patou opřenou o zeď.
  • 2. Umístěte pravítko na podlahu rovnoběžně s nohou tak, aby konec pravítka byl opřený o stěnu.
  • 3. Najděte délku od stěny ke konci svého nejdelšího palce nohy.
SIZEUSUKEUFOOT LENGTH
cminch
365.5437239.06
3764.537.523.59.25
386.5538249.45
3975.53924.59.65
4086.540259.84
418.574125.510.04
4.87
95%
respondentů by tuto službu doporučilo svým přátelům

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. A*****e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto boty jsou skutečně tak pohodlné, že jsem z nich unešená! Jsou roztomilé, funkční a perfektní na dlouhé procházky! Velmi stylové a lehké. Vřele je doporučuji

  2. L***n (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Když jsem si je objednávala, měla jsem obavy, ale ve skutečnosti se mi tyto tenisky moc líbí. Perfektně mi sedí. Pěkně přiléhají, ale netlačí mě na prsty. Mám je na běžné sportovní využití a myslím, že budou v pohodě.

  3. J***e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Jsou to nejlehčí boty, jaké jsem kdy nosil. Jsou velmi pohodlné a neměly pro mě žádné období na rozkoukání, prostě kvalitní chůze hned od začátku!

  4. S***h (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyhle tenisky jsem si koupila do posilovny a jsou tak pohodlné, že máte pocit, že chodíte po obláčcích! Nejlepší pár tenisek na trhu! Vřele doporučuji!!

  5. E***a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto tenisky mají vynikající poměr ceny a kvality. Prodyšná tkanina udržuje mé nohy svěží i po dlouhém dni. Jsou lehké a velmi pohodlné. Plánuji si koupit další pár!

  6. K***e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tyto boty jsem si koupila do práce. Jsou skvělé! Nikdy mě z nich nebolí nohy a jsou velmi snadno omyvatelné! A dostala jsem na ně spoustu komplimentů!

  7. L*****y (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Líbí se mi, že tenisky sedí stejně jako ponožky. Velmi pohodlné s dobrou mírou opory. Budu si pořizovat i další barvy. V práci hodně chodím a tyhle jsou na to pohodlné.

  8. H****y (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Neustále hledám pohodlné boty a narazila jsem na tyto tenisky. Odpružení je prvotřídní, jsou neuvěřitelně lehké a tak prodyšné. Používám je na procházky a nemůžu je doporučit!

  9. J**n (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Miluju tyhle boty! Jen bych si přála, aby měly trochu větší podporu klenby. Ale líbí se mi, že jsou prodyšné a lehké. Jsou ideální na běžné nošení nebo běhání

  10. P***y (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tenisky jsou krásné a neuvěřitelně prodyšné, což je příjemné. Nicméně tkaničky jsou o něco delší, než je potřeba. Ale nemá to vliv na celkový výkon bot, který je výborný.