Zimní Silná Přikrývka Plněná Prachovým Peřím

58377122

Sleva!

Zimní Silná Přikrývka Plněná Prachovým Peřím

58377122

Nezapomeňte zkontrolovat velikost v našíTabulka velikostí
Doprava zdarma pro všechny objednávky

Popis

Nenechte si narušit spánek chladem

Silná přikrývka Ortorex je vaším řešením chladných zimních nocí. Její měkká struktura poskytuje bezkonkurenční pohodlí a slibuje hluboký, klidný spánek. Zabalte se do ní a užijte si útulný pocit, který přináší!

Hřejivá

Naše přikrývka je navržena tak, aby zachycovala teplo v blízkosti vašeho těla a nabízela výjimečnou izolaci. Hustota materiálu vám poskytne další vrstvu tepla.

Prodyšná

Navzdory své tloušťce deka Ortorex podporuje aktivní cirkulaci vzduchu. Zaručuje tak pohodlný spánek bez pocení. Kvalitní tkanina také zabrání jakýmkoli nepříjemným zápachům.

Odolná

Tato přikrývka vydrží pravidelné praní i nepřetržité používání. Bude vám sloužit po dlouhou dobu, aniž by ztratila své původní vlastnosti.

Průvodce velikostí
SizeLengthWidth
cminchcminch
S20078.7415059.06
M22086.6118070.87
L23090.5520078.74
4.79
95%
respondentů by tuto službu doporučilo svým přátelům

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. E**n (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Deka je obrovská a velmi, velmi nadýchaná! Připadám si jako na obláčku. Je mi pořád zima, takže je pro mě ideální, velmi teplá a prodyšná, zahřeje mě, ale nepotí se.

  2. J****y (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tato deka není těžká, ale je dostatečně teplá, lehká a vzdušná, miluju ji! Pokud hledáte opravdu dobře vyrobenou, prodyšnou, ale hřejivou péřovou přikrývku, je to ona!

  3. I***e (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Perfektní množství izolace bez pocitu přílišné tíhy. Je velmi prodyšná a umožňuje pohodlný spánek po celou noc. Vřele doporučuji.

  4. S****n (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Úžasně pohodlná. Věděla jsem, že bude teplá, ale nečekala jsem, že bude tak měkká a plyšová. Jsem opravdu ohromená a spokojená s tímto nákupem.

  5. R****l (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Deka je vynikající kvality. Je tlustá a teplá a nepropouští peří všude. Upřímně řečeno, předčí všechny ostatní deky, které jsem předtím vyzkoušela. Tahle je opravdová pecka

  6. D***a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Líbí se mi, jak je tato deka nadýchaná a tlustá. Opravdu si připadám, jako bych byla zabalená v obláčku. Péřová výplň odvádí úžasnou práci a udržuje mě v teple po celou noc. Rozhodně stojí za koupi!

  7. E***a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Tuto deku bych doporučila každému, kdo hledá neuvěřitelné teplo a pohodlí Líbí se mi, jak nadýchaná a lákavá vypadá na mé posteli. Opravdu se postará o to, že necítíte zimu!

  8. S***y (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Struktura této deky je tak dobrá. Je plyšová a měkká a výplň z prachového peří jen umocňuje její luxusní pocit. Chladné zimní noci jsou s ní mnohem lepší, to vám slibuji!

  9. T**a (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Při používání této deky se cítíte, jako byste byli objímáni obrovským marshmallow! Její faktor pohodlí je na úplně jiné úrovni. Navíc se díky ní můj pokoj cítí mnohem útulněji.

  10. L****n (ověřený kupující)

    Česká Republika

    Deka vás v noci opravdu zahřeje. Když ji načechráte a necháte pár hodin nadýchat, je nadýchaná a příjemná! Vřele doporučuji!